360-view

Vanuit de zetel, van de ene kamer naar de andere wandelen

360° fotografie

Kwaliteitsfoto’s in High Dynamic Range verwerken tot een 360°-tour is wat Vr-Horizon doet. Onze professionele fotografen nemen kwaliteitsfoto’s van uw pand. Onze ICT- specialisten voegen 18 beelden samen tot een interactieve 360°-tour.
Uw kijkers kunnen elke ruimte aanklikken. Met een paar muisklikken kijken ze rond in de kamer, zelfs door het raam naar buiten…ook buiten de kantooruren!
Uw klanten een 360 graden beeld van het vastgoed geven, is onze specialiteit. Zo kan u zich concentreren op het sluiten van de deal.

Ik wil ook zo’n professionele foto’s.

Matterport

uw pand in beeld in 3 dimensies

VR-Horizon volgt de ontwikkelingen op de markt om altijd de nieuwste technologie en apparatuur in huis te hebben. Een online bezoek wordt extra aantrekkelijk met onze nieuwe technologische troef: Matterport. Deze app maakt een 3D-scan van een woning. Uw bezoekers kunnen kiezen hoe ze het pand bekijken:
• een virtuele rondleiding
• een 3D-plattegrond
• of een interactieve dwarsdoorsnede
High-end technologie werkt het best als je het combineert met een klantgerichte approach: VR-Horizon bouwt steeds samen met u aan een kwaliteitsvol eindresultaat.

Ik wil ook een 3D scan.

Renders

Een plan blijft natuurlijk maar een plan. Niet iedereen kan de kracht van een nieuwbouwproject zien in een paar lijnen op papier. Wij geven uw klanten een blik op de toekomst. Wij bouwen met uw plannen een virtuele nieuwe woning: een visualisatie die uw kopers nu al kunnen bezoeken.

Ook bij renovatie projecten komen renders van pas: ruimte nodig? Dan breken we muren uit. Natuurlijk heeft het pand dat u verkoopt eindeloze mogelijkheden…Maar zien uw klanten dat ook? Wij renoveren virtueel samen met u: met uw visie brengen we de potentie van het pand in beeld.

Gaat u voor de standaard kwaliteit met standaard Resolutie Renders? Goeie keuze.
Voor klanten met oog voor en eis naar detail, bieden we High Resolution Renders aan. Zo komt zelfs een vintage vloer tot zijn recht en kan je detailopnames aanbieden van een virtuele ruimte.

Onze beelden overtuigen zonder moeite: lichte ruimtes die met stijl zijn ingericht. Onze mensen bieden u snel en voordelig een blik op uw vastgoed zoals normaal niemand dat te zien krijgt.

Computer, tablet of smartphone? Op elk toestel kunnen kijkers genieten van onze high tech apps.

Ik wil ook virtueel renoveren.

VR-bril tours

to visit or not to visit.

Als verkoper is dit een uitdagende tijd. De presentatie van uw woning is extra belangrijk. Wij adviseren wij u graag. Bezichtigingen niet mogelijk? Een virtueel bezoek wel!
Is virtueel door een huis wandelen door te klikken of scrollen niet genoeg? De VR-bril geeft uw kopers een heel andere beleving van de ruimtes. Ze slenteren écht door hun droomwoning.
U volgt hun beelden op uw beeldscherm en krijgt extra informatie als de kopersblik even blijft hangen…Details die uw koper verleiden waren nog nooit zo makkelijk op te sporen: alsof u door de ogen van de koper kijkt!

Ik wil ook door de bril van de kopers kijken.

Samenwerken?

Laten we samen jouw project bespreken!