FOTOGRAFIE

Onze foto’s geven uw klanten, goesting om te gaan kijken

Vastgoedfotografie

Foto’s moeten geïnteresseerden overtuigen om ter plaatse te gaan proeven van een woning. Daarom is het fotografen team gespecialiseerd in vastgoedfotografie en – videografie. Met een groothoeklens zorgen we voor een goed ruimtelijk beeld. Met een express zoom brengen we mooie details naar voren.

Onze enthousiaste professionals zijn er op getraind om panden helemaal tot hun recht te laten komen. Zij creëren een virtueel evenbeeld dat een waardig visitekaartje is voor elke woning.

Een presentatie van uw woning of bedrijfspand vanuit de lucht trekt de aandacht. Vanuit verschillende hoeken VR-Horizon haarscherpe drone-opnames maken. Zo brengen we het complete pand in beeld. 

Wilt u ook zo’n visitekaartje?

High Dynamic Range

VR-Horizon is alleen tevreden met foto’s van de hoogste kwaliteit in alle omstandigheden. Daarom worden alle foto’s in High Dynamic Range genomen, dit programma combineert 3 belichtingen tot de ideale foto.
Als geïnteresseerde in een pand, moet je zin krijgen om door een pand te lopen tijdens het surfen. Daarom maken we van elke foto een uniek stukje kunst met aandacht voor detail en overzicht.

Is hoge kwaliteit voor u ook belangrijk?

Studio en gewone fotografie

Natuurlijk gaan we vaak de hort op om in panden foto’s te gaan maken. Gezien de hoge kwaliteit van onze fotografen, wilden we aan onze klanten een extra service aanbieden. VR-Horizon heeft een heuse fotostudio. Daar kunnen onze fotografen portret opnames maken van een hoog niveau voor gelijk welke achtergrond.

Ook om uw producten te promoten zijn foto’s een krachtig middel. Wilt u uw webshop vullen met professionele productfoto’s? Ons team heeft daar alle tools voor in huis.
Zo kunnen wij hun talenten ten volle te benutten. En heeft u foto’s van uw personeel en uw bedrijf die méér professionaliteit uitstralen. U moet zich toch ook onderscheiden van conculega’s

Word extra professioneel!

kwaliteit

Voor VR-Horizon zijn hoge kwaliteit en uitstekende service prioriteiten.
 Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Zo bent u altijd zeker van een gerust gemoed. U kan zich concentreren op waar u goed in bent: de verkoop.
 Wij kijken wel door een lens, maar verliezen nooit uw tevredenheid uit het oog!

Samenwerken?

Laten we samen jouw project bespreken!