grondplannen

Een duidelijk ruimtelijk overzicht met inspiratie voor de inrichting

Visualisatie

VR-Horizon verwerkt afmetingen met een snelle en efficiënte app tot een structureel plattegrond. Meubels geven de toekomstige eigenaar inspiratie. Ze maken het plan realistischer. Dus wij kunnen elk plan bemeubelen.

Het 2D grondplan kent u vast al. Omdat het de koper een goed ruimtelijk inzicht in de woning geeft, is het een erg belangrijke representatie van een woning. Het 3D grondplan is het ideale instrument om het potentieel van de woning onder de aandacht te brengen. Bij elk grondplan is personalisering mogelijk, zodat uw bedrijf een plattegrond heeft in uw huisstijl met uw logo.

Opmetingen

Voordat de koper geld op tafel legt, heeft hij een duidelijk ruimtelijk overzicht van de woning nodig. Het correct inmeten van een woning is van onschatbare waarde. Met foutieve plattegronden de woning aan potentiële kopers presenteren, is niet professioneel.
Onze experts beschikken dan ook over de nodige kennis en materiaal om elke woning gedetailleerd en snel in beeld te brengen. Leica Geosystems brengt al 200 jaar revoluties teweeg in de wereld van metingen: een meting is nog nooit zo snel gegaan.

Misschien heeft u de afmetingen al? Misschien heeft u geen zin om te meten? Bij VR- Horizon meten we met de glimlach op, of verwerken uw gegevens tot een mooi eindresultaat.

Samenwerken?

Laten we samen jouw project bespreken!