Over VR-Horizon

“Onze honger naar de hoogste kwaliteit is wat ons bedrijf die blijvend innovatieve drive geeft.” - zaakvoerder G. Clerens

Wie zijn wij?

VR-Horizon is geen multinational maar een écht Belgisch bedrijf. Een bedrijf dat draait op een goed gekozen team van experten. We hebben elke discipline in huis: van fotograaf tot ICT’er, van 3D-designer tot programmeur. Creatieve kruisbestuiving tussen onze teamleden waarborgt permanente hoge kwaliteit en vernieuwing.

Wij blinken uit in originaliteit, professionaliteit en enthousiasme. Met onze klanten bouwen we graag een persoonlijk en duurzaam contact op.

VR-Horizon stopt niet bij het creëeren van sterke beelden van uw projecten. Wij zetten uw projecten in de kijker. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail met één van onze medewerkers.

Ons team

Maak kennis met de mensen die een kleine onderneming groot maakten: voorstelling team
Ons team zit graag met u samen om een ijzersterke campagne uit te werken.

(foto(‘s))

Onze visie

Wij kijken dan wel door een lens, maar verliezen nooit uw tevredenheid uit het oog. Een tevredenheid die we alleen maar kunnen garanderen door de hoogste kwaliteit te leveren. Kwaliteit en samenwerking: samen met onze klanten werken we aan een creatief eindresultaat.

U een persoonlijke en professionele service bieden, is voor ons team een prioriteit. Dankzij onze ruime ervaring en snelle terugkoppeling, zorgen we dat uw project binnen vooropgestelde termijn en budget blijft.

Kort samengevat: “Scherpe foto’s voor scherpe prijzen.”