VIDEOGRAFIE

30 seconden die overtuigen

Videografie

Met bewegende beelden kunnen wij uw potentiële kopers een uniek sfeergevoel meegeven. Het scenario voor uw professioneel verkoopverhaal schrijven wij samen met u.

Een high-end stabilisator zorgt voor een stabiel beeld. De nieuwste technologie geeft hoge resoluties en laat kleuren tot leven komen. Top apparatuur gecombineerd met onze uitgebreide expertise geeft het eindresultaat een uitstraling die u van concullega’s onderscheidt.

Samenwerken?

Met video’s kopers verleiden...

VR-Horizon weet dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. En dat een video de perfecte teaser is voor de hedendaagse kopers. Samen met u schrijven we het scenario uit. Onze ervaren monteurs zorgen dat de juiste stukjes video aan elkaar geplakt worden tot een coherent geheel. Zo creëren wij samen de 30 seconden die kopers naar uw vastgoed leiden.


Bij VR-Horizon willen we best verder gaan: we doen ook interviews of brengen uw zaak op een professionele manier in beeld. Klanten weten graag met wie ze in zee gaan. Ook daar staat ons ervaren team aan uw zijde: wij maken video’s die nieuwe klanten vertrouwen geven in uw bedrijf.


Geteased?

Drone: Meer aandacht en dus meer klanten

Onder het motto: “Eén partner voor het totale plaatje.”, specialiseerde VR-Horizon zich ook in luchtfotografie en luchtvideografie. Met verbluffende drone-opnames verhoogt u letterlijk en figuurlijk het aanzien van uw vastgoed én uw bedrijf. Geen koper blijft onverschillig onder de indrukwekkende beelden die we uit de lucht maken.

We bezorgen potentiële klanten niet alleen een onvergetelijk beeld op de woning, maar ook een blijvende herinnering als ze het pand kopen…net dat duwtje extra.
Om de bezoeker nog meer sfeer mee te geven, kunnen we ook een videocompilatie maken van binnen- en buitenopnames: in minder dan een minuut klanten verbluffen, wie wil dat niet?

Is the sky the limit?

Samenwerken?

Laten we samen jouw project bespreken!